letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
advocaat / jurist gespecialiseerd in letselschade

Letselschade advocaat / letselschade jurist

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u hulp nodig om uw schade te claimen? U kunt uw letselschadezaak bij ons aanmelden en wij brengen u direct in contact met een letselschade advocaat of letselschade jurist bij u in de buurt. 

Bel 085 - 029 1002 of stuur ons een bericht.

Zoek een letselschade advocaat bij u in de buurt.

Zoekt u rechtshulp bij het claimen van letselschade? Dan adviseren wij om uw zaak voor te leggen aan een letselschade advocaat of letselschade jurist. Een letselschade advocaat / letselschade jurist heeft zich gespecialiseerd in letselschaderecht en kan u helpen bij het claimen van uw letselschade. Wordt de aansprakelijkheid erkend door de veroorzaker van uw schade? Dan kunt u de kosten van rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Is er een verzekeraar in het spel, dan zal uw letselschade advocaat de kosten bij de verzekeraar in rekening brengen.

Letselschadespecialist - letselschadezaken

U kunt bij een letselschade advocaat of een letselschade jurist terecht met de volgende zaken:

Letselschade advocaat / - jurist voor uw belang

Belangrijk voor u om te weten is dat een letselschade jurist of letselschade advocaat uitsluitend opkomt voor uw belangen en de drempel naar de advocaat of jurist niet zo hoog is als u wellicht denkt. U kunt uw zaak bij ons aanmelden via ons web formulier. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij spreken met u de situatie door en beoordelen of een advocaat iets voor u kan betekenen.

 

Neem direct contact op voor juridisch advies

letselschade telefoon

Mail direct uw vraag

Of bel onze Letselschade telefoonlijn:
085 - 029 1002 (lokaal tarief)

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Ook 's avonds!

stel uw letselschade vraag