Hoe wij werken

Als je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie uit te leggen. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Den Haag?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een subsidie te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Den Haag. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina