Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de mogelijkheid om je situatie te beschrijven. Daarna krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Oosterhout?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een inschatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een optie om een subsidie te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Oosterhout. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina