Hoe het werkt

Wanneer je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Wierden: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Wierden. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina