Hoe het werkt

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de kans om jouw situatie uit te leggen. Daarna ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je dossier goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Blaricum: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Blaricum. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook mogelijk om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina