Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de kans om je situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je zaak in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Vaals: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is er een optie om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Vaals. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina