Onze aanpak

Als je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je dossier goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Schouwen-Duiveland?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Schouwen-Duiveland. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina