Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de mogelijkheid om jouw situatie te beschrijven. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Renswoude: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Renswoude. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina