Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Oirschot: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een inschatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Oirschot. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina