Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen wij je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je dossier in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Albrandswaard?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens vallen, is er een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Albrandswaard. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina