Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie te bespreken. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je zaak in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Heerenveen

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Heerenveen. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina