Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om je situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Woudenberg

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Woudenberg. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je dan zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina