Hoe wij werken

Als je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de kans om je situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen we je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Vlaardingen?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Vlaardingen. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina