Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Wassenaar: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Wassenaar. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina