Hoe het werkt

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om jouw situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je zaak goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Twenterand: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Twenterand. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina