Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de mogelijkheid om je situatie te bespreken. Daarna krijg je van ons een persoonlijk advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Deurne

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Deurne. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het natuurlijk ook mogelijk om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina