Hoe het werkt

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om je situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen wij je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadeclaims. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Hoogeveen

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Hoogeveen. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je zo zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina