Onze aanpak

Wanneer je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je dossier goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Reusel-De Mierden?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die beneden een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een optie om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Reusel-De Mierden. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina