Onze aanpak

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de kans om jouw situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Laren

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een optie om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Laren. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina