Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je zaak in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadeclaims. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Haaksbergen?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Haaksbergen. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina