Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om je situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Brummen

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens vallen, is het een optie om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Brummen. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina