Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om je situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het gesprek met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Geertruidenberg

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Geertruidenberg. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina