Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie uit te leggen. Vervolgens krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Heiloo

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Heiloo. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina