Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de mogelijkheid om jouw situatie te beschrijven. Daarna krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Hillegom?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Hillegom. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina