Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de mogelijkheid om jouw situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Oldambt: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een inschatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Oldambt. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook mogelijk om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina