Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de mogelijkheid om jouw situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn gespecialiseerd in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Westvoorne: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Westvoorne. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina