Onze aanpak

Wanneer je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de kans om je situatie uit te leggen. Daarna ontvang je van ons een persoonlijk advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Achtkarspelen?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens zitten, is het een optie om een subsidie te ontvangen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Achtkarspelen. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina