Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om jouw situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Nissewaard: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- en/of vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Nissewaard. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je zo zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina