Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om je situatie te beschrijven. Vervolgens krijg je van ons een passend advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Kaag en Braassem

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een optie om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Kaag en Braassem. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina