Onze aanpak

Als je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Cranendonck

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Cranendonck. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina