Onze aanpak

Als je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadeclaims. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Beverwijk: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Beverwijk. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het natuurlijk ook mogelijk om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina