Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om jouw situatie uit te leggen. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak besproken. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Ede

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Ede. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina