Onze aanpak

Als je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je zaak in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Papendrecht: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Papendrecht. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina