Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Bergen op Zoom

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Bergen op Zoom. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina