Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te beschrijven. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Pijnacker-Nootdorp: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een optie om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Pijnacker-Nootdorp. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het natuurlijk ook mogelijk om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina