Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de kans om je situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je dossier goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Baarle-Nassau: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens zitten, is er een optie om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Baarle-Nassau. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina