Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de kans om je situatie te bespreken. Daarna krijg je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadeclaims. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Katwijk

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Voor mensen die beneden een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Katwijk. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook mogelijk om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina