Hoe het werkt

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de mogelijkheid om je situatie uit te leggen. Vervolgens krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn ervaren in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Nunspeet: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is er een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Nunspeet. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina