Hoe het werkt

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de gelegenheid om je situatie uit te leggen. Vervolgens krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Westervoort?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een optie om een subsidie te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Westervoort. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je zo zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina