Hoe wij werken

Wanneer je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de kans om jouw situatie uit te leggen. Vervolgens krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Middelburg: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Middelburg. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina