Hoe het werkt

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de mogelijkheid om jouw situatie uit te leggen. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn ervaren in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Het Hogeland: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een mogelijkheid om een subsidie te ontvangen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Het Hogeland. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina