Onze aanpak

Wanneer je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te beschrijven. Daarna krijg je van ons een passend advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Urk: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Urk. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet haalbaar om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina