Hoe wij werken

Als je ons benadert, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan brengen wij je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het consult met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Zandvoort?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is dat tarief gerelateerd aan expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een optie om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Zandvoort. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina