Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om je situatie te beschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een individueel advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je dossier in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Leusden

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Het belang van een goede letselschade advocaat

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de buurt van Leusden. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina