Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de kans om je situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat s-Hertogenbosch: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de uitgaven betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten vergoedt. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio s-Hertogenbosch. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina