Hoe wij werken

Als je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je direct in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn deskundig in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Montfoort

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
In dat geval is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een mogelijkheid om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Montfoort. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina