Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Wat kost een letselschade advocaat in Laarbeek?

De advocaat geeft aan de hand van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en vermogensgrens vallen, is er een optie om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
Dan is het mogelijk dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten vergoedt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de regio Laarbeek. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina