Onze aanpak

Wanneer je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de mogelijkheid om jouw situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

De kosten van een letselschade advocaat in Moerdijk

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een mogelijkheid om een subsidie te ontvangen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de subsidie voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Moerdijk. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je dan zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina