Wat je van ons kunt verwachten

Als je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om jouw situatie uit te leggen. Daarna krijg je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

De advocaten binnen ons netwerk zijn deskundig in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Roosendaal: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Vaak komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Roosendaal. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet haalbaar om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina