Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je contact met ons opneemt, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de kans om je situatie uit te leggen. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen wij je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je dossier goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak geanalyseerd. Samen met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Letselschade advocaat Waddinxveen: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de uitgaven die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
Dan moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter moet worden voorgelegd. Hier komen kosten bij kijken.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die beneden een zekere inkomsten- of vermogensgrens vallen, is er een optie om een toevoeging te ontvangen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Waddinxveen. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina